Тук има 447 873 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  4-стаен, град Русе, Здравец Изток •  101 000 EUR • ID 62570674 — holmes.bg - [2]
12 Увеличи

Продава 4-стаен град Русе, Здравец ИзтокID: 62570674

Виж на картата
101 000 EUR
Цената е с включено ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 120 m2
  • Етаж
  • 5-ти
  • ГАЗ
  • НЕ
  • ТEЦ
  • Прокарва се
  • Особености
  • В строеж / Асансьор / С паркинг / Интернет връзка / Видео наблюдение / Контрол на достъпа / Саниран / В затворен комплекс / Тухла, 62570674
Допълнителна информация:
Представяме Ви новорекоструираща се сграда 'Коронел', от смесен тип , жилищна и бизнес част. Етап на строителство-груб строеж, следва цялостно преустройство. Фасадата на снимката е първоначалната ни идея, примерна и в процес на одобрение според новоизграждащите се тераси и лоджии . Разпределението на обектите е решено както показваме в архитектурния проект , следва точно площообразуване, в момента в цената са заложени около 10 % общи части. Сградата се намира в един от най-предпочитаните райони за живеене в Русе , кв. Здравец-Изток.
В близост може да намерите всичко необходимо за комфортен начин на живот на съвременния човек: детски градини и училища, аптеки, бензиностанции, медицински центрове, спортни обекти и хипермаркети . Въпреки централната локация, сградата се намира в спокоен и зелен район, с добра инфраструктура, ниско строителство и далеч от шума на големия град.

Проектът е съобразен с изискванията на най-съвременните стандарти и иновативни технологии за енергийна ефективност, което осигурява на обитателите минимални разходи на енергия. Предвидено е изграждане на фотоволтаична система , част от енергията ще се използва за нуждите на етажната собственост, като това ще доведе до намаляване на разходите на общите части, резервоари за дъждовна и кондензна вода, която ще се използва за напояване на озеленяването на сградата . Зелените площи са по индивидуален ландшафтен проект.

Жилищните площи са отлично проектирани , с оптимално съотношение между простор, светлина и удобство, а общите части са луксозни и с използване на последни технологии и материали в строителството. Разполага с 9 двустайни, 14 тристайни и 4 четиристайни апартамента с различно разположение и квадрати. Жилищата след въвеждане на сградата в експлоатация се предават на собствениците по БДС , но по желание на клиента нашият строител може да извърши всички довършителни работи , а дизайнера на компанията може да ви предложи индивидуален дизайн и обзавеждане .
Сградата предлага собствен двор с паркоместа и контрол на достъпа, важно за сигурността и удобството на живущите. Всички жилища ще предлагат тераси с естествени вертикални градини или лоджии .

Общите части ще придобият луксозни и просторни асансьори , Контролиран достъп , чип система на всички входни точки, монтирано окабеляване за видеонаблюдение и домофонна система с вградена камера. Ще бъде подсигурен достъп за хора с увреждания и детски колички.

Вентилируема фасада от 10 см каширана каменно-минерална вата с пародифузна и ветрозащитна мембрана , ESP изолации , ефектно външно фасадно осветление и PVC дограма .

За да улесним процеса на придобиване на имот, предлагаме съдействие за ипотечен кредит и атрактивна схема на плащане със съотношение 50%/40%/10%. Това ви дава възможност да си осигурите своя нов дом без излишни финансови натоварвания.
Не пропускайте възможността да станете част от това ексклузивно жилищно пространство, където качеството на живот е с висок приоритет, отговаряйки и на най-изисканите критерии!

ЗА СТРОИТЕЛЯ :'Строителство и монтажи Теодор Стоев ЕООД' и 'STOEV BAU' със собственик Теодор Стоев са изпитани във времето строителни компании с над петнадесет годишен опит както в Германия така и в България , одобрена с немски и европейски сертификати за качество . През 2022 година българската компания, , Строителство и монтажи Теодор Стоев започва работа по реконструкцията и промяната предназначение от хотел в жилищна и търговска сграда на хотел 'Балкан' в град Габрово , който беше завършен през 2023. От януари до юли работи по реконструкцията и преустройството на хотел 'Хил' в град София в ДКЦ 'Черни връх' и хоспис 'Медхоум' , от август 2023 до януари 2024 извършва изграждане на ново крило в медицинска очна клиника 'Ресбиомед' град София . Също така през 2023 участва в обществени поръчки към БДЖ за изграждане влакови спирки и започва реконструкцията и преустройството на хотел 'Янтра' град Габрово .
Директни Продажби от инвеститор , без такси и комисионни чрез нашия партньор фирма 'Ерфолг Дом' и други брокерски агенции.

'Ерфолг Дом'
Лице за контакти: Кремена Стоева
Телефон : 0 883 772 770
Имейл: erfolg_dom@icloud. com
www.coronel.bg

Цени от 699 /м2 без ДДС
2-, 3- и 4-стайни апартаменти
* Избор на етаж и изложение
Офиси
Складове
Магазини
Заведения
Лекарски кабинети или Праксиси
Салони за красота
Паркоместа
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 11:31 на 7 април, 2024 год. Обявата е посетена 33 пъти
Агенция:
Агенция СТРОИТЕЛСТВО И МОНТАЖИ ТЕОДОР СТОЕВ ЕООД
СТРОИТЕЛСТВО И МОНТАЖИ ТЕОДОР СТОЕВ ЕООД
град Русе, Бул. Липник 106

Офис телефони: 0885113244
Телефон: 0883772770

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: